F J E R R I T S L E V  /  A A B Y B R O

       

© Copyright

Trucknostalgi.dk gør opmærksom på at der er © Copyright/ophavsret på alt matriale på denne hjemmeside og det er ikke tilladt at kopiere tekst og billedmatriale fra hjemmesiden her og bruge det i et andet offentligt medie, eksempelvis andre hjemmesider, Facebook og så videre... Trucknostalgi.dk beder alle om, på det bestemteste, at respektere og overholde dette.

Velkommen til Trucknostalgi.dk

 

- nu med 9867 foto i billedgalleriet (pr. 23/3-2016)

  

"Et liv blandt lastbiler" af Bent (Stiholt) Nielsen.

Den 20. november 2015 udkom Bent Nielsen's bog "Et liv blandt lastbiler". Læs mere om bogen og om hvor den kan bestilles/købes. Klik på artiklen her til højre, eller se mere på www.fnl-2007.dk

EKSPORT MED LASTBIL

- et liv bag rattet

Klik herover.

Helge Christensen, har skrevet denne bog med nogle af de mest spændene og bedste erindringer, fra et langt liv som eksportchauffør. Helge har prøvet det meste. Mere end 5.000.000 kilometer er det blevet til. Det er blevet til ture fra polarcirklen i nord til Bagdad i syd, og fra Lissabon i vest til Kurdistan i øst. Der er blevet kørt i alt slags vejr og i alt slags føre - sne og is i ned til minus 35 og i ørkensandet med op til plus 45 gr.

Bogen koster 298 kr. og kan købes af Helge Christensen. Han kan kontaktes på telefon: (+45) 50 95 06 56 eller pr. mail: langheden@hotmail.dk

Info: problemer med hjemmesiden!

Trucknostalgi.dk køre nu igen. Da hjemmesiden har været lukket ned for en tid, vil der være lidt problemer med at åbne de forskellige billedmapper i galleriet. Det betyder at det her i starten godt kan tage lidt til at åbne en billedmappe første gang man forsøger sig. Men hav lidt tålmodighed, mappen skal nok åbne.

Man vil også kan opleve at man, når man ser billederne i forstørrelse/dias show, at et eller flere billeder er helt blanke/hvide. Her vil jeg meget gerne kontaktes på info@trucknostalgi.dk og informeres om i hvilken mapper/firmaer man oplever dette, så jeg kan få rettet fejlen. Ellers skulle alt gerne være som det var før. God fornøjelse.

Venlig hilsen, Bo Christensen